16 en 17 juni 2018
DEELNEMERS
Bekijk de volledige foto

Leo Besseling

Welkom in mijn wereld  

Ik ben technisch opgeleid en heb veel aan technisch tekenen gedaan. De jaren negentig hebben mij door verschillende voorvallen duidelijk gemaakt dat het leven betrekkelijk is. Toen ben ik mij gaan toeleggen op tekenen met potlood en soft-pastelkrijt. Fotografie is de passie die mij inspiratie geeft voor de huidige kunstwerken. Nu maak ik abstracte en surrealistisch werken met acrylverf. 

Mijn collectie laat de grote passie zien voor de abstracte en surrealistische schilderkunst. Mijn inspiratie wordt gevormd door mijn gevoel, de omgeving en herinneringen. Elke ontmoeting of zelfs het zien van een mooi klein detail, laat een indruk achter of roept herinneringen op en kan als inspiratiebron dienen. Ieder doek is hier een uiting en intuïtieve vertaling van. Ik  vertaal mijn indrukken op een manier die kleur, licht en gelaagdheid een grote rol laat spelen. Vooral kleur is in ieder doek een belangrijk element. De werken die ik maak willen niet louter iets laten zien, maar proberen een emotie op te roepen bij de toeschouwer.

In mijn werk laat ik kleur en sfeer een ontmoeting aangaan op een manier die de kleuren en emoties van elk doek laten spatten.

Leo Besseling

Dahliastraat 100
1616 EE Hoogkarspel

leo.besseling@gmail.com

www.besselingnet.nl