Jildiz Kaptein

Nadat ik mijn studie fotografie in Antwerpen en Den Haag had afgerond ben ik eerst een periode gaan assisteren bij portret/mode- en reclamefotografen in Amsterdam. Daarna heb ik ruim 9 jaar achtergrondreportages en portretten voor het NRC Handelsblad Magazine (M) gemaakt. : Tegenwoordig maak ik foto’s voor o.a bedrijven, jaarverslagen, websites, profielfoto’s, Stichtingen, kranten en particulieren.

Naast mijn werk in opdracht vind ik het belangrijk om eigen projecten te fotograferen. Mijn voorkeur gaat uit naar maatschappelijk betrokken onderwerpen. Trots maar ook kwetsbaarheid zijn terugkerende onderwerpen in mijn fotografie.

In de sfeervolle kerk van Oosterleek kunt u portretten bekijken van zwervers in Amsterdam. Verder ziet u een intieme reportage over Daisy, een verstandelijk beperkt meisje. Maar ook een jongentje van vier jaar in de Mongoolse woestijn en het leven in een kindertehuis in Suriname. Mijn laatste werk zijn kinderen geportretteerd in de studio. Deze foto’s hangen op groot formaat.

Ik exposeer in het kerkje:
Oosterleek 9
1609GA Oosterleek

Adres atelier: (studio: Bierkade 4 1621BE Hoorn)
U kunt mij ook vinden op facebook, instragram en Linkedin.
Jildiz Kaptein
Oosterleek 8
1609GB Oosterleek
Telefoonnummer: 0618412276
E-mail adres: info@jildizkaptein.nl

Website: www.jildizkaptein.nl