Maaike van Veen

Schilderen is mijn grote passie. Ik kan wel zeggen: het beheerst mijn leven.

Graag kom ik weer een keer terug bij de Kunstroute Drechterland, om mijn huidige werk te laten zien. Ik ben opgegroeid in Venhuizen en heb daar het grootste deel van mijn leven gewoond. Nu woon ik (tijdelijk?) in Hoorn.

Ik schilder van alles, miniatuurtjes met fijnschilderen, landschappen, portretten, modellen, fantasy, stillevens, interieurs.

Twee dagen per week volg ik een vakopleiding in Groningen. De Klassieke Academie van de Beeldende Kunsten. Hier leer ik het vak beheersen. De techniek, want dat is wat ik wil kunnen. Meestal schilder ik met olieverf op masoniet. Dat vind ik gewoon fijn werken.

Kom kijken, ik heb mijn schildersezel mee en ben aan het werk (tussen de pauzes door). Stel gerust vragen, ik leg altijd graag uit.

Ik exposeer samen met Marjan en Ank op het adres:

“Huisje van Balk”, Oosterleek 39
Oosterleek

Maaike van Veen

Wisselstraat 1-A
1621 CT Hoorn

Email: maaikevanveen@outlook.com

Website: www.maaikevanveen.nl